Brixo erbjuder flexibel återbetalning av sina lån

Funderar du på att låna pengar hos Brixo? Detta är ett bra alternativ som passar de allra flesta svenska konsumenter. Men förhoppningsvis har du kommit fram till att så är fallet efter att ha gjort en jämförelse av dina alternativ. Läs vidare för att få reda på hur du kan jämföra de olika alternativ som finns!

Så kan du jämföra de olika alternativen

Har du kommit fram till att du vill ta ett lån? Då är nästa steg att jämföra de olika alternativ som finns på bordet. En sådan jämförelse innefattar en rad olika faktorer, såsom ränta, löptid och övriga avgifter. Därför är det viktigt att du:

  • Jämför ränta och andra avgifter. Det är viktigt att du jämför räntan och de övriga avgifterna mellan olika långivare. Detta är nämligen en av de allra viktigaste faktorerna att ta i beaktning när du är ute efter att ansöka om ett lån med en förmånlig ränta. Så gör en ordentlig jämförelse som innefattar flertalet olika långivare, däribland Brixo, för att hitta det allra bästa alternativet för dig.
  • Ta hänsyn till långivarens rykte och historik. Du bör även ta hänsyn till de olika långivarnas rykte och historik när du gör din jämförelse. Även detta är en viktig faktor att ta i beaktande utöver räntan och övriga avgifter för lånet. Därför bör du kika på de omdömen som andra kunder ger långivaren m.m.
  • Läs det finstilta så att du förstår allt. Sist men inte minst är det också viktigt att du läser det finstilta och försäkrar dig om att du förstår allt helt och hållet. Du bör vara införstådd med allt från återbetalningen av pengarna till ränta och eventuella avgifter som tillkommer utöver den. Först därefter bör du gå vidare och faktiskt skicka in din låneansökan.

Om du tar ett lån hos Brixo kan du betala det lägsta beloppet varje månad

När du lånar pengar hos Brixo behöver du bara betala tillbaka en tjugondel (d.v.s. 5 %) av ditt utestående skuldsaldo. Denna återbetalning sker varje månad. Det lägsta belopp som du kan betala tillbaka på månadsbasis är dock 500 kr. Men denna avgiftsstruktur skiljer sig åt från återbetalningen av många andra lån på så vis att den är mer flexibel.