Om Teknikhallen

Teknikhallen är en E-butik med fokus på tillbehör till mobiler och surfplattor. Vad gäller kring byte? Hur nås företagets kundtjänst? Var finns de på social media? Läs mer på Teknikhallen om…

 • …företagets historia
  I likhet med många andra E-butiker startades Teknikhallen i mycket liten skala. Två bröder bestämde sig för att börja sälja mobilskal, mobilskydd och andra tillbehör hemifrån. De inredde en liten städskrubb och förvandlade den till deras allra första lager. Året var 2013 och sedan dess har byte till större lager skett tre gånger. År 2021 var utbudet ca 15 000 artiklar.
 • …social media
  Företaget går att följa både via Facebook och Instagram. I slutet av 2021 hade företaget ca 100 följare på Facebook och deras inlägg handlade primärt om produktpresentationer och erbjudanden. På Instagram hade företaget, vid samma tidpunkt, ungefär 50 följare. Framförallt visas nya och coola produkter upp.
 • …retur och byten
  E-butiken tillämpar 30 dagars ångerrätt på alla produkter. Över julhelgen tillämpas förlängd ångerrätt så att mottagaren ändå har gott om tid att byta eventuella julklappar. För att byte ska få ske behöver varan varit oanvänd och att originalförpackningen både är oskadd och används vid retur. En del produkter har även plombering. Om denna plombering bryts finns inte längre någon ångerrätt.

  OBS – Detta är enbart ett utdrag av de villkor som finns. Läs mer på Teknikhallen.

 • …utbud och produkter
  På startsidan presenteras E-butiken med att ha ett av de bredaste sortimenten i Sverige inom tillbehör till surfplattor och mobiler. Detta med allt från skal och skydd till hörlurar. Enklast hittas produkter via deras sökfunktion som nås i toppen på hemsidan. Genom att skriva in en kategori, eller produkt, visas direkt både produkter och kategorier som kan vara passande. På detta sätt går det även att hitta inspiration från produkter inom en och samma kategori.

Beställningar som sker före 16:00 en dag kommer att skickas iväg samma dag. Med ordinarie postgång kan de därmed vara framme redan nästkommande dag.

Hjälpcenter – Läs mer på Teknikhallen

Via Teknikhallens ”Hjälpcenter” hittas svar på de flesta vanliga frågorna som företaget får. Dessa är kategoriserade utifrån ”Beställning”, ”Betalning”, ”Leverans”, ”Reklamation” samt ”Retur & Byte”. Längst upp till höger på hemsidan finns även knappen ”Skicka en förfrågan”. I detta fall fylls ett formulär i som sedan skickas in till företagets kundtjänst. Frågor? Läs mer på Teknikhallen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *