Roliga matevent för företag i Stockholm

Roliga matevent för företag i Stockholm

Som företag finns det flera fördelar med att anordna konferenser, fester och event för sina anställda. Tid att slappna av tillsammans och umgås på annat sätt än på arbetsplatsen. Har ni företaget i Stockholm eller planeras en resa hit? Boka in ett spännande och roligt matevent, utbudet av företagsevent i Stockholm är stort så det finns garanterat något för alla.

Laga mat tillsammans

Ett företagsevent som passar alla, ung som gammal. Upplägget anpassas utifrån hur många deltagarna är men i grunden innebär det att en erfaren kock är med och vägleder deltagarna till att laga en lyxig och exklusiv trerättersmiddag. Ofta delas den stora gruppen upp i mindre grupper där en kan ta ansvar för förrätten, en annan för varmrätten osv. Smidigt alternativ då alla har någon slags erfarenhet av att laga mat, ingen förkunskap krävs och att aktiviteten inte innehåller några fysiska moment.

Öl eller vinprovning

Glöm den opersonliga ölrundan på fredagskvällen. Ta med dig dina jobbarkompisar på en ölprovning eller vinprovning istället. I det fall som hotellet där alla bor har fullständiga rättigheter kan till och med ölprovningen genomföras på hotellet. Företaget som genomför aktiviteten tar med sig allt som behövs och bjuder på en smakrik och upplevelserik kväll på plats.

Matpromenad i Gamla Stan

En så kallad matpromenad innebär att förrätten äts på en restaurang, varmrätten på en annan och desserten på en tredje. Man får därmed se en del av gamla stan i Stockholm, prova på olika restauranger och få tillfälle att röra sig lite mellan de olika rätterna.

Är ni minst 8 personer i företaget går det att boka detta som gruppaktivitet utan att några andra kan boka samma tid och plats.

Köp färdigt event med ”All-inclusive”

Det finns ett flertal företag i Stockholm som erbjuder kompletta företagslösningar för företag som både vill ha en fest, en aktivitet och boende. De anordnar därmed kompletta företagsevent som är paketerade utifrån kundens önskemål.

Att boka dessa paketlösningar behöver inte vara dyrare än om hotell, aktivitet och mat bokats var för sig. Detta genom att bokningsföretagen har bättre priser och villkor hos deras samarbetspartners. Har ni svårt att få tid för planering eller svårt att hitta ett passande företagsevent – kontakta en eventbyrå och få offert på hjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *