Tips inför Black Friday

Black Friday är en höjdpunkt på året för många shoppingsugna cyklister runt om i landet. Genom att förbereda dig väl inför denna readag, har du dock större möjligheter att göra riktigt fina fynd! Här går vi igenom vad du bör tänka på för att komma förberedd till årets största shoppinghelg – Black Weekend!

Håll dig uppdaterad

Vissa handlare kommer inte att dela med sig av någon form om sin Black Friday-rea förrän dagen är här. De flesta kommer dock dela med sig om information pö om pö, vilket ger dig en möjlighet att i förväg förbereda dig inför det som komma skall. Cykelkraft är ett exempel på ett e-handelsföretag som redan nu har börjat informera om sin Black Weekend-rea. Så här kan du göra för att hålla dig uppdaterad om vad som kommer hända i olika butiker 24-27 november:

  • Sajna upp dig på nyhetsbrev. Någonting som de flesta undviker innan Black Friday är att ta del av de utskick som butikerna gör, men det är faktiskt en riktigt bra idé att sajna upp sig för dessa nyhetsbrev. Genom att göra detta kommer du nämligen få möjlighet att ta del av förhandsinformation om den kommande rean, långt före alla andra!
  • Bokmärk dina favoritbutikers webbplatser. Cykelkraft och andra e-handelsföretag kommer hålla sina webbplatser uppdaterade om den stora rean. Genom att bokmärka webbplatser tillhörande dina favoritbutiker, kan du snabbt och enkelt kika in emellanåt för att hålla dig uppdaterad.
  • Följ återförsäljare och varumärken i sociala medier. De kommer sannolikt dela med sig av information till sina lojala följare i förväg, så lajka och följ dem i sociala medier för att stå först i kö till ny information om Black Friday och Black Weekend!

Skriv en lista och sätt en budget

Att köpa en cykeldator som är nedsatt 70 procent kan förstås verka lockande. Men behöver du egentligen en ny cykeldator? Innan du kastar dig in i rean, bör du skriva en lista över de produkter du faktiskt behöver och vill ha. De flesta cyklister kan lätt ta fram en önskelista ur minnet. Sätt även en budget för respektive produkt och håll dig till den, så blir rean garanterat en spännande och givande upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *